Partit

PRIMER EQUIP - CF VILANOVA GELTRÚ



DERROTA
23/04/23 🕑 17:00h.
fa 11 mesos
Jornada 22/23 ABRIL


CF VILANOVA GELTRÚ

PRIMER EQUIP


Crònica/resum

Crònica d'Abel Navajas

Derrota cruel

El Santboià lluita fins el final però perd a Vilanova i acumula tres jornades sense conèixer la victòria

Una polèmica actuació arbitral ha culminat amb un gol al temps afegit. Partit important el que el Santboià jugava a Vilanova, on l’equip local necessitava els tres punts per no despenjar-se de la lluita pels cinc primers llocs i continuar amb la bona dinàmica que li ha permés no perdre des del passat mes de gener, gràcies a la incorporació de jugadors amb experiència a tercera divisió.

El partit ha començat amb un ritme intens per les dues parts i Oltra al primer minut ha tingut la primera ocasió pel Santboià. Només un minut després Moya ha respost amb un xut massa elevat.

El Vilanova ha carregat els seus atacs per banda esquerra i el lateral Boza ha pogut marcar als set minuts de jocs però Valle ha atrapat el xut. Amb el pas dels minuts, els dos equips han pagat la intensitat dels primers minuts i el cansanci ha provocat que caigués la quantitat d’ocasions respecte el tram inicial del partit.

A la vora del descans però, el partit s’ha tornat a activar, i primer Saliou i després Oltra han estat a prop de fer el primer gol. Per acabar la primera meitat, el Vilanova ha gaudit de la seva millor ocasió quan Contreras s’ha vist afavorit per un rebot dins l’àrea petita però Valle ha salvat el gol amb una aturada espectacular.

Malauradament, el guió del partit ha canviat a la segona meitat i la tripleta arbitral ha pres més protagonisme del que tocava. Des de l’inici de la segona part i fins el final del partit, l’equip s’ha desquiciat amb les decisions arbitrals, que no han seguit el mateix criteri pels dos equips i han permès el joc dur del conjunt local; fins i tot s’ha perdonat l’expulsió a Oscar Garcia després d’una agressió sense pilota a Sergi, quan el jugador del Santboià es trobava estés a terra.

A nivell futbolístic, el Vilanova ha portat el domini de la pilota gràcies a la superioritat física dels seus futbolistes, però el Santboià s’ha mostrat sòlid en defensa i no ha concedit ocasions clares gràcies a una gran actuació de Robert tallant línies de passada, i Villegas i Marcos refusant les pilotes llargues. L’equip, en alguna ocasió aïllada ha pogut marcar; Chicano en una gran jugada individual ha combinat amb Saliou dins l’àrea, però el davanter ha trigat massa en decidir i la defensa li ha pres la pilota.

Ja a l’afegit, el partit ha finalitzat de la manera més cruel pel Santboià quan Pozzo, en possible fora de joc, ha culminat una jugada per banda dreta amb un xut creuat per batre Valle. La banqueta local, conscient de la importància del gol, ha envaït el terreny de joc i s’ha hagut d’esperar uns minuts per reprendre els últims instants de partits, en els que el Santboià no ha pogut empatar.

Fruit de l’escalada de tensió durant la segona part, el xiulet final ha donat pas a una picabaralla entre alguns jugadors que no ha portat conseqüències.

Amb els resultats d’aquesta jornada, l’equip manté la cinquena plaça però només li separen quatre punts del Vilanova, actual desè classificat, i es veu obligat a guanyar la setmana que ve al camp del Sarrià.

FITXA TÈCNICA

VILANOVA: Alfonso, Saldaña, Boza, Semur, Oscar Garcia, Clewley (Mouad, 81’), Moya (Del Chicca, 73’), Volpi (Pozzo, 73’), Contreras, Oriol Codina (Fernández, 86’), Sugranyes.
SANTBOIÀ: Valle, Nick, Marcos, Villegas, Sergi, Robert, Ferran Esteve (Guille, 73’), Batista (Espi, 65’), Saliou, Oltra, Chicano (Arnau, 65’).
TARGETES: Grogues a Oriol Codina, Oscar Garcia, Clewley, Moha i Hector (Vilanova) i a Oltra, Villegas i Sergi (Santboià).
GOLS: 1-0 (Pozzo, 90+’).


LLIGA ELIT  GRUP 1
Compartir



FC SANTBOIÀ
Contacteu amb nosaltres
Ronda Sant Ramon, 159
08830 Sant Boi de Llobregat
☎️ 93 6301929
Avís legal i política de privacitat
Política de cookies


Marcador Base
© 2024 Zynara Software SRL