Crònica/resum

Crònica d'Abel Navajas

Massa càstig

El Santboià cau a Martorell en un duel marcat per l’efectivitat del conjunt local

L’equip no s’ha trobat còmode en cap moment i s’emporta una derrota massa voluminosa.

Els dos equips han buscat pressionar la sortida de pilota del rival amb les línies avançades, i en els minuts inicials la possessió ha estat molt disputada, tot i que no han arribat ocasions clares de gol.

Malauradament, el primer apropament amb cert perill ha suposat el primer gol del Martorell quan, a partir d’una falta en contra, l’equip local ha muntat un contraatac mitjançant Alfredo, que en última instància ha cedit la pilota a Martin dins l’àrea, i aquest ha agafat Valle a contrapeu per culminar la jugada. La primera ocasió del Santboià ha trigat en arribar però Saliou, després de controlar una pilota rebotada, ha rematat massa fluix dins l’àrea.

Una de les jugades clau del partit ha ocorregut a la mitja hora de joc, quan Saliou encarava el seu marcador per banda esquerra, però ha fet un mal gest que li ha fet anar a terra. El davanter ha forçat uns minuts ranquejant, però finalment ha hagut de ser substituït al descans.

L’equip però, ha sortit amb intensitat a la segona meitat i en el primer minut Guille ha perdonat l’empat quan ha rebut una gran passada d’Abde a l’espai i s’ha plantat sol davant el porter local, però el seu xut ha sortit massa creuat. El Santboià ha tingut molt a prop l’empat i en la jugada posterior el partit se li ha posat coll amunt quan Ramos ha rebut una passada a l’espai i ha trobat dins l’àrea a Alfredo, que a plaer ha posat el 2 a 0 en el marcador. El segon gol ha suposat un cop dur per l’equip, que no ha trobat la claredat per atacar i ha comès masses imprecisions que no li han permès apropar-se a la porteria rival.

Amb el pas dels minuts, el Santboià ha assumit més riscos per intentar ficar-se en el partit, acumulant més jugadors en la davantera i deixant espais enrere. El Martorell en canvi, ha intentat mantenir l’avantatge amb moviments més conservadors i buscant passades llargues a l’esquena de la defensa. En una d’aquestes ocasions, Ramos en posició dubtosa, ha rebut una pilota a l’espai i ha batut Valle en el mà a mà.

El tercer gol ha finiquitat el partit, que només ha cobrat una mica de vida quan a falta de deu minuts pel final Arnau ha finalitzat una bona jugada de Rolo per banda esquerra. Però l’equip no ha gaudit de més ocasions i surt derrotat en un partit en el que no ha mostrat la millor versió, i que ha sigut penalitzat per l’encert dels atacants rivals.

Després de l’aturada per Setmana Santa, el Santboià reprendrà la competició rebent el Prat B i encarant el tram final de la lliga, que resultarà clau per assolir l’objectiu de finalitzar entre les cinc primeres posicions de la taula.

FITXA TÈCNICA

MARTORELL: Domínguez, Caballeria, Facundo, Bernat, Alfredo (Hernández, 89’), Güell, Ramos (Carbonell, 81’), Martin (Victor, 62’), Maeda (Aymane, 75’), Garrido, Willox
SANTBOIÀ: Valle, Ferran Esteve (Villegas, 55’), Peñas, Marcos (Lucas, 55’), Sergi (Rolo, 72’), Robert, Abde, Oltra (Xavi Grau, 62’), Arnau, Batista, Saliou (Guille, 46’).
TARGETES: Grogues a Maeda i Ramos (Martorell).
GOLS: 1-0 (Martin, 19’); 2-0 (Alfredo, 47’); 3-0 (Ramos, 72’); 3-1 (Arnau, 79’).