Partit

PRIMER EQUIP - FC SANTFELIUENC



VICTòRIA
26/02/23 🕑 12:00h.
fa 1 any
Jornada 25/26 FEBRER


PRIMER EQUIP

FC SANTFELIUENC


   Galeria de fotos (enllaç extern)
Crònica/resum

Crònica d'Abel Navajas

Victòria de prestigi

El Santboià aconsegueix una victòria vital per no despenjar-se dels llocs capdavanters

Partit efectiu de l’equip davant el Santfeliuenc, un rival que ha sortit endollat desde el primer minut, i es que Jonatan Collado ha estat a punt d’avançar el seu equip en el marcador amb un xut creuat en la primera jugada del partit.

En els primers instants del matx, tot i estar la possessió ben repartida, ha sigut el Santfeliuenc l'equip que s’ha apropat amb més perill a la porteria rival, encara que sense finalitzar les jugades en moltes ocasions. Tots dos equips han intentat treure la pilota jugada amb qualitat, i el Santboià s’ha vist superat en diverses ocasions, quan els interiors visitants rebien la pilota a l’esquena de Robert i es trobaven sense oposició per encarar la línea defensiva.

La següent gran ocasió del partit també ha sigut pel conjunt visitant, quan a la sortida d’un corner al quart d’hora de partit, Kevin ha rematat de cap a la vora de l’àrea petita i Valle ha hagut d’intervenir de manera providencial. Però el Santboià ha sigut efectiu i la primera ocasió amb cert perill ha acabat en gol. Saliou, partint de banda esquerra, ha realitzat una diagonal superant un rival, i ha buscat la passada a l’altra banda, per deixar Ferran sol davant el porter i que aquest creués la pilota per fer el primer gol del partit.

D’aquí fins el descans, només una passada a l’espai per Joel Paredes ha suposat perill pel Santboià, però Peñas ha anat a terra evitant que el davanter es plantés sol davant Valle. A la segona part, als dos equips els hi ha costat generar ocasions i el Santboià s’ha trobat més còmode, fins que passats uns minuts l’equip visitant, amb la necessitat de marcar per poder puntuar, ha fet un pas endavant i ha començat a crear perill. Primer Collado al minut
64 ha estat a punt d’aprofitar una jugada embarullada dins l’àrea, i cinc minuts més tard Joan Gibert ha superat Valle però Oltra ha tret la pilota sota la línea de gol per evitar l’empat.

Quan el Santfeliuenc arribava amb més assiduïtat però, una passada de Sergi després d’una arribada per banda esquerra, ha suposat el gol de Saliou després que un rebot l’afavorís en el control. Aquest cop ha deixat noquejat als visitants, fins que uns minuts després l’expulsió de Valle per suposadament tocar la pilota amb la mà fora de l’àrea li ha tornat a donar vida.

El Santboià s’ha vist obligat a recular per defensar el marcador però val a dir que els últims minuts l’equip no ha patit en cap moment, fins i tot Espi ha pogut ampliar l’avantatge després d’una bona jugada de Lucas, però el seu xut ha anat al lateral de la xarxa. Victòria de prestigi del Santboià davant d’un dels millors equips de la lliga, que permet pujar fins el quart lloc de la taula. Diumenge que ve l’equip visitarà altre cop terres tarragonines per enfrontar-se al líder de la categoria, el Valls.

FITXA TÈCNICA

SANTBOIÀ: Valle, Marcos, Peñas, Villegas, Sergi, Robert, Ferran Esteve (Guille, 59’), Oltra,
Saliou (Espi, 80’), Batista (Teo, 80’), Abde (Lucas, 67’).
SANTFELIUENC: Alejandro, Ivan Julian (Aparicio, 46’), Ruben (Servan, 67’), Valero, Kevin,
Joel Paredes (Dolz, 67’), Joan Gibert, Gulias (Maldonado, 46’), Collado, Romo (Luna, 83’),
Christian.
TARGETES: Grogues a Robert, Batista i Villegas; i vermella a Valle (Santboià). I grogues a
Ivan Julian, Kevin i Christian (Santfeliuenc).
GOLS: 1-0 (Ferran Esteve, 26’); 2-0 (Saliou, 72’).

LLIGA ELIT  GRUP 1
Compartir



FC SANTBOIÀ
Contacteu amb nosaltres
Ronda Sant Ramon, 159
08830 Sant Boi de Llobregat
☎️ 93 6301929
Avís legal i política de privacitat
Política de cookies


Marcador Base
© 2024 Zynara Software SRL