Partit

PRIMER EQUIP - AE PRAT



EMPAT
26/11/22 🕑 19:15h.
fa 1 any
Jornada 26/27 NOV


AE PRAT

PRIMER EQUIP


Crònica/resum

Crònica d'Abel Navajas

Igualtat màxima al camp del Prat

Empat sense gols davant el Prat B amb polèmica final.

Inici cautelós de partit en el que els dos equips els hi ha costat sentir-se còmodes fins ben entrada la primera meitat. La primera ocasió de gol no ha arribat fins el minut 17 quan Villegas no ha pogut impactar amb la pilota dins l’àrea, en un corner que havia agafat desprevinguda la defensa local. En els següents minuts el Santboià ha pres el domini del partit i només 2 minuts després Saliou ha culminat una bona centrada de David Adán, però el seu cop de cap ha sortit massa suau.

Però els últims minuts de la primera part, el Prat B ha posat una marxa més, i fins i tot ha pogut avançar-se al marcador. Primer l’ex del Santboià Galde ha avisat amb un xut llunyà que ha sortit molt desviat, però a falta de 5 minuts pel descans els locals han tingut l’ocasió més clara del partit. Bona internada per banda esquerra de David Monfort, que ha deixat el seu company Luis Sanchez sol davant Valle amb una bona passada. En primera instància Valle ha fet una gran aturada, però el refús li ha caigut a Pino, que amb la porteria buida no ha pogut dirigir el seu xut entre els tres pals.

La segona meitat ha seguit el mateix guió de la primera, fins i tot en aquesta les ocasions han trigat més en arribar. El Prat B no ha trepitjat l’àrea de Valle en els segons 45 minuts, i el Santboià, tot i que ha tingut més possessió, se li ha fet molt difícil fer combinacions llargues en camp contrari.

Al minut 74 Saliou ha provat una volea que ha sortit molt desviada, i no ha sigut fins el minut 80 que han arribat ocasions més perilloses. Primer Saliou després d’una passada llarga de Sergi Gómez a l’espai, ha enviat lleugerament fora el seu xut que ja havia superat el porter local. I pràcticament en la següent jugada, David Adán dins l’àrea ha enviat un xut potent al pal.

El Santboià s’ha bolcat a l’atac els últims minuts, tot i que no ha connectat xuts perillosos pel Prat. Ja a l’afegit, amb Guille a prop de plantar-se sol davant el porter, ha sigut derribat dins l’àrea per David Monfort, que ha sigut expulsat. L’àrbitre però, ha entès que la falta havia començat abans de caure Guille i ha xiulat falta fora de l’àrea. La falta, picada per Toro, s’ha colat pel mig de la barrera però el porter local l’ha pogut desviar amb una bona estirada. A la
sortida del corner, Villegas ha enviat el seu cop de cap per damunt la porteria local.

Amb aquest empat, l’equip afronta la setmana sense lliga amb 17 punts, a l’espera de rebre el Vilanova el cap de setmana de l’11 de desembre.

LLIGA ELIT  GRUP 1
Compartir



FC SANTBOIÀ
Contacteu amb nosaltres
Ronda Sant Ramon, 159
08830 Sant Boi de Llobregat
☎️ 93 6301929
Avís legal i política de privacitat
Política de cookies


Marcador Base
© 2024 Zynara Software SRL