Partit

PRIMER EQUIP - CE EL CATLLAR



DERROTA
13/11/22 🕑 12:00h.
fa 1 any
Jornada 12/13 NOV


CE EL CATLLAR

PRIMER EQUIP


Crònica/resum

Crònica d'Abel Navajas

Segona derrota de la temporada en un partit gris al Catllar


Com ve sent habitual les últimes jornades, el Santboià s’ha trobat un rival ben replegat que cedia la iniciativa del joc. Aquest cop però, l’equip no s’ha pogut endur els tres punts.

Bona primera part que començava al minut 2 amb una ocasió clara on la passada de Saliou dins l’àrea petita no ha trobat rematador. Villegas al minut 6 i Guille a l’11 han culminat bons xuts dins l’àrea que han anat per sobre de la porteria local.

Als 15 minuts de partit el Santboià ja podia haver-se avançat al marcador diversos cops. També Peñas de cap a la sortida d’un córner ha tingut la seva ocasió per marcar. Al minut 20 ha arribat la primera ocasió clara pel Catllar, amb només 3 passades els locals han aconseguit creuar tot el camp i plantar-se davant de Valle, però el xut d’Hamir l’ha salvat Sergi Gómez sota pals quan el públic local ja cantava el gol.  En la jugada següent, amb el Catllar encara replegant, Saliou ha arribat dins l’àrea superant un rival, però el seu xut ha sortit massa fluix i l’ha pogut atrapar el porter Alfonso.

Amb el pas del minuts, l’assiduïtat de les ocasions ha disminuït tot i que el Santboià seguia dominant el partit amb comoditat. Villegas al minut 37, ha estat a prop de culminar una jugada que ell mateix ha iniciat, però el seu cop de cap ha sortit desviat. Dos minuts després, Peñas de cap ha perdonat altre cop al Catllar.

A falta d’un minut pel descans, tantes ocasiones malbaratades han tingut el seu càstig, quan Juan Vizcaíno ha aprofitat una jugada embolicada a la sortida d’un córner per batre Valle amb un xut ras ajustat al pal.

A la represa, el Catllar conscient de tenir el marcador a favor, ha accentuat el seu plantejament conservador amb l’únic objectiu d’evitar l’empat. Als pocs minut de la segona part, el tècnic Raül de Amo ha introduït Pelaz i Toro al camp per intentar tenir més claredat entre línies. Pelaz ha pres protagonisme en el joc de l’equip i ha tingut una bona ocasió per fer l’empat al minut 60, però el seu xut l’ha aturat el porter local i Oltra no ha pogut aprofitar el refús dins l’àrea.

El Santboià ha buscat l’empat durant la segona part, però ha comès diverses errades de precipitació en el joc. Això, juntament amb el plantejament defensiu del Catllar, no ha fet possible que es veiessin moltes ocasions de gol durant la segona part.

Ja a les acaballes amb l’equip bolcat a l’atac i Villegas com un davanter més, Toro ha pogut fer l’empat amb un bon xut de falta directa que ha sortit un pèl desviat. L’última ocasió del partit ha arribat amb un centre de Pelaz que Villegas ha descarregat amb el cap per Biboum que també amb el cap no ha trobat porteria.

Primer partit fora de casa que no acaba amb victòria aquesta temporada. El Santboià rebrà al Martorell la jornada vinent, el dia que es farà la presentació de tots els equips del club.

LLIGA ELIT  GRUP 1
Compartir



FC SANTBOIÀ
Contacteu amb nosaltres
Ronda Sant Ramon, 159
08830 Sant Boi de Llobregat
☎️ 93 6301929
Avís legal i política de privacitat
Política de cookies


Marcador Base
© 2024 Zynara Software SRL