UE VALLS

Crònica/resum

Abel Navajas

Primer punt a casa davant el Valls, en un partit on el Santboià ha merescut més

El Santboià buscava la primera victòria a casa amb la baixa per sanció de Sergi Gómez i la novetat en la convocatòria del juvenil Adri Delgado.

El partit ha començat amb un ritme baix, el Valls cedia la iniciativa del joc al Santboià, ni tan sols pressionant la sortida de pilota dels centrals, amb un esquema defensiu que intentava castigar els errors amb contraatacs ràpids aprofitant la velocitat de les seves bandes.

Durant la primera mitja hora de joc, només podem comptabilitzar un parell d’arribades a l’àrea pels locals, amb Miguel i Guille com a protagonistes, que no han posat en problemes a la defensa del Valls.

Els visitants es trobaven ben plantats al terreny de joc, concedint poques ocasions, però sense trepitjar l’àrea contrària.

Just quan es superava la mitja hora del partit, a Robert Ferrer li ha caigut el refús d’una falta lateral que ell mateix havia llançat, i l’ha convertit en una centrada que Iker Oltra ha rematat de cap per fer el primer gol del partit.

El gol no ha fet variar al Valls el seu plantejament, tot i que sí que han tingut un parell d’arribades abans del descans, cap d’elles ha posat en problemes a Valle.

Els primers minuts de la segona part han sigut el millor moment del Santboià, que ha pogut ampliar distàncies al marcador. Iker Oltra ha tingut el doblet a tocar en una ocasió en la que ell mateix ha recuperat la pilota a la vora de l’àrea visitant, però el seu xut ha sortit desviat.

Saliou també ha tingut un parell d’oportunitats dins l’àrea amb passades de Miguel i Oltra, però no ha pogut materialitzar-es.

Quan més s’acostava el 2-0, cap al minut 57, el Valls ha muntat un atac ràpid amb poques passades, que ha agafat al Santboià amb pocs efectius en defensa, i la pilota li ha arribat dins l’àrea a Sergi Gómez que ha creuat un bon xut impossible d’aturar per Valle, posant l’empat al marcador.

Cinc minuts després, també Sergi Gómez ha enviat un xut al travesser que ha emmudit l’estadi. A partir d’aquí, ha estat un atac continu del Santboià; Oltra ha ficat una bona passada dins l'àrea a Toro, però el seu potent xut l’ha refusat el porter visitant.

Durant els últims minuts, l’equip atacava amb més cor que cap, i només s’ha apropat al gol amb centrades laterals d’Oltra i Batista, que no han acabat en res important.

Final amb empat que sap a poc després d’haver perdonat diverses ocasions davant un rival que s’ha apropat poc a la porteria de Valle.